OM EMELIE

Emelie har framgångsrikt tävlat i både skidåkning och cykel (mountainbike och landsväg). Hennes främsta merit är VM-guld i sprint i Oberstdorf 2005. Emelie har vunnit Tjejvasan och har flera SM-guld i olika discipliner i längdskidåkning, i såväl sprint som distanslopp. Hon har även varit cykelproffs i Italien och vunnit Nordiska Mästerskapen i både mountainbike och landsvägscykel.

Idag bor hon i Göteborg tillsammans med sin man och deras tre barn och jobbar hos Volvo Car Sverige. Där är hon bland annat ansvarig för företagets ny abonnemangsform Care by Volvo och är Director Customer Experience & Retail, se LinkedIn-profil.  Hon är också emellanåt expertkommentator, vilket hon varit i Vinterstudion, under OS i Sotji och senast i Radiosportens längdskidsändningar.

Största delen av bloggen är skriven under 2013-2014 under Emelies första föräldraledighet, med tankar och teorier kring träningslära som Emelie lärt sig under sina 15 år som elitidrottare. Man får även följa med under perioden som nybliven mamma hur Emelie kom igång med träningen efter graviditeten.

Förfrågningar kring samarbeten, uppdrag eller blogg: sänd gärna ett mail.

En reaktion till “OM EMELIE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s