Autism For Life

Jag gillar att skriva och har så alltid gjort, men har inte riktigt funnit tillbaka till känslan att skriva om sport och träning på denna sida sedan vårt liv blev lite annorlunda för ungefär ett år sedan. Det var då vår son Karl-Axel diagnostiserades med autism och utvecklingsförsening. Visst är inte hela vår tillvaro annorlunda, men det påverkar oss varje dag och det har även blivit ett stort intresseområde för mig. Tänk vad mycket jag har fått lära mig under detta året och vad jag har vidgat mina vyer, tack Karl-Axel!

För er som är intresserade av vad just den resan innebär kommer jag berätta mer via instagramkontot Autism For Life, ni är varmt välkomna att följa oss.

Ta hand om er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s