SKIDÅKAREN FRÅN BORÅS

Under min uppväxt, tillbringade vi alla somrar och även många vår- och hösthelger i Halland. Det är denna träningsmiljö jag är uppvuxen med – löpning på klippor och sandstränder, cykling och rullskidor på smala småvägar i platt miljö!

Den vanligaste frågan jag får om mitt idrottsliv är: ”Hur kommer det sig att du blev skidåkare, du som är från Borås?” Jag tror svaret är att det spelar mindre roll var man kommer ifrån. Det viktigaste är att man finner sin väg och inte följer givna mallar. Så länge viljan finns går det absolut att bli landslagsåkare i längdskidor, även i Västgötsk och Halländsk miljö!

Man ska såklart ha hjälm på huvudet, tur jag har blivit klokare med åren 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s