MÖNSTRAT KÄNNS KUL ATT TRÄNA I

Jag bär oftast enfärgat när jag tränar, men det är ju så att ett träningsplagg med ett snyggt print livar upp, känns kul och är fräscht!

Ett blommigt mönster får mig att känna mig som mitt i sommaren på nytt, kanske man kan låtsats att man springer på stranden vid vattenbrynet när man har på sig svenska Strongers storblommiga aprikosa tights även om man kör på gymmets löpband? Hade varit härligt att ha en top med exakt samma print, men deras korta överdel som visar magen passar tyvärr inte mig, ett vitt linne eller vit t-shirt som här från Casall fungerar däremot toppen. Till och från gymmet eller vid löpning utomhus behövs en varmare tröja till tightsen, här en svart huvtröja i varmare material.

Grönmönstrade tights med extra hög midja från spanska Oysho, systerbolag till Zara som har butik i Mall of Scandinavia. Grönt i olika toner, militärgrönt och skogsgrönt är en fin färg både på gymmet och i skogen och från samma ställe finns ett linne i ljusgul ton som på bilden eller en t-shirt i ljusaret-shirt i ljusare grönt som jag tycker passar fint till.

Ytterligare ett exempel av mönstrade tights är dessa gjorda för yoga med rosa-gult-grått mönster från HM sport. Ta gärna upp någon av färgerna i en topp till. Eller ett mörkare print i murriga toner smo känns höstigt finns i Nikes träningstights.

Lululemon, ett yoga-inspirerat varumärke från Canada, och som har en flagship store vid Norrmalmstorg i Stockholm har supersköna produkter. Besökte deras butik förra veckan och fann några härliga mönstrade plagg, bland annat en svartvit ”molnliknande” variant på tights och sport-bh. Eller denna hela outfit med blommiga tights och röd långärmad tröja, se bild nedanför, gillar färgerna.

Foto: från Oysho.com och Lululemon.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s