STOCKHOLM TUR OCH RETUR

Alltid lika härligt att besöka Stockholm, jag bodde här i flera års tid innan jag fick familj och flyttade ”hemåt” till Göteborg nära min hemstad Borås.

Det jag saknar med Stockholm är framför allt mina vänner, men även att det är så vackert överallt med alla gamla hus och allt vatten som är så nära i innerstan. Det är också en annan puls, vilket man både saknar och är glad att slippa.

Var uppe för ett styrelsemöte med Svenska Skidförbundet, där jag har ett förtroendeuppdrag som ledamot sedan några år tillbaka i tiden. Hedvig fick följa med på resan eftersom jag fortfarande ammar henne och hon var ett härligt resesällskap ända till styrelsemötet började…då det krånglade lite, trots att jag lagt upp hela dagen för att hon skulle sova den tiden. Men så blev det inte, jag tror hon var övertrött istället och hade svårt att komma till ro, man ska nog inte försöka styra rytmen på de små, att man aldrig lär sig. Det gick ok ändå.

Försöker alltid hinna med så mycket som möjligt när jag är uppe, fick denna gång tid för en god lunch på Riche med mina kära kollegor från min förra arbetsplats, Departments & Stores. Träffade också en av mina närmsta vänner på Bianchi Café där vi tog ett gott glas rött innan avfärd hemåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s