HEJ PÅ NYTT

Från att ha haft en ganska lång bloggpaus, den första delen av bloggen är skriven 2013-2014 under min första föräldraledighet, så testar jag att skriva igen.

Bloggen var från början ett sätt för mig att dokumentera ner mina tankar kring de träningskunskaper jag har samlat på mig under mina 15 år som elitidrottare och förhoppningsvis även inspirera någon av mina läsare.

Sedan dess har jag blivit förälder ytterligare två gånger till och kan numera titulera mig trebarnsmamma – det trodde jag aldrig för några år sedan!

Jag kommer fortsätta skriva en del kring träningsteori, men även flika in lite personliga stiltips till träningen. Ni får följa mig i min vardagliga träning, mitt personliga mål är att återfå styrkan efter tre graviditeter under fem års tid. Samtidigt vill jag balansera träningstid med familj – och jobbtid, alltså träna i lagom mängd, för att få så mycket tid som möjligt med familjen. Så det är inte fråga om någon elitidrottsblogg utan träning i lagom mängd för att må bra – och hålla sig stark i kroppen. Nu kör vi!

2 reaktioner till “HEJ PÅ NYTT

  1. Vad kul det ska bli att följa ! Har också fått tre barn under en femårsperiod….och visst kroppen ändrades för varje barn .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s