Skidpremiär på Borås Skidstadion

Igår var jag i Borås och åkte skidor i Ymerskogen eller på Borås Skidstadion som det numera heter. Jag är uppvuxen alldeles i närheten, i Brämhult. Vilket jobb eldsjälarna har gjort under den köld som varit! Det fanns ett brett och fint konstsnöspår på 1100 m, med två klassiska spår i bredd samt ett skejt hela varvet runt. Troligtvis har de några hundra meter till klara redan till idag. Igår var det lättvallat, vi körde på Swix VR45 och det fungerade kanon. Extra roligt var att Ellen gjorde skidpremiär och tyckte att det var kul att åka skidor!
   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s