Vi har fått en son

I onsdags kväll förra veckan fick vi en liten son. Han kom två veckor för tidigt, vilket kändes helt perfekt då jag just avslutat jobbet och våndades över att gå hemma i två-tre veckors tid. Allt gick väldigt bra och vi är väldigt lyckliga, det var dessutom kul att få en pojke då vi som ni vet har en flicka sedan tidigare. Jag inser även att en förlossning kan vara en ”bättre” upplevelse än den jag hade sist. Senast hade jag inget att jämföra med, medan nu fem dagar efteråt känner jag mig redan relativt återhämtad. 

  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s