Åter på MTB

Sista månaden har bestått av stort fokus på mitt nya jobb. Är numera i bilbranschen, ni som känner mig förstår att jag stormtrivs!

Givetvis är det en utmaning att få in träning i schemat, för när jag kommer hem på kvällarna vill jag vara med min dotter och min familj och inte ge mig iväg på träning. Därför har jag satt upp nya riktlinjer för mig själv, där målsättningen är att träna ett pass under vardagarna och ett till två pass under helgerna, med det kan jag hålla en ok basnivå. Jag och min sambo stöttar också alltid varandra i att prioritera in träning, försöker hjälpa varandra att få till passen.

Efter 10 års uppehåll (!) har jag börjat träna MTB igen. Det var med stor glädje jag körde iväg mot skogen på en alldeles ny Crescent, precis som förr. I början var jag riktigt knackig i terrängen och fick stopp över rötter, stenar och klipphällar, men efter några rundor på MTB-banan i Skatås fick jag tillbaka flytet. Tanken var att jag skulle delta på en X-terra tävling i Danmark, men en förkylning satte stopp för den. X-terra som innebär en triathlon med simning i öppet vatten-MTB-terränglöpning, spås förresten bli nästa års fluga inom konditionsidrott, så som Swimrun var i år. För mig kommer det definitivt bli fler MTB-pass framöver!

På helgerna är vår ambition att ha så lite inplanerat som möjligt. Förra helgen blev det svampplockning, en ovan syssla för mig så första dagen kom vi hem med en hel påse full av fusk-kantareller. Dag två hade vi läst på om hur riktiga kantareller ska se ut och kunde ta revansch 🙂

IMG_7362.JPGKörning på Crescent-MTB, precis som när jag tävlade för tio år sedan

IMG_7348-0.JPGI kantarellskogen, denna dag med äkta kantareller i påsen

En kommentar på “Åter på MTB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s