Vi flyttar till Göteborg

Sedan jag skrev sist var planen att ha en ganska intensiv träningsperiod, åtminstone vad gäller simningen. Så blev det inte alls för istället har jag åkt på en förkylning och får tålmodigt avvakta träning tills den har gått över. Trodde jag skulle kunna börja träna i förrgår, sedan igår eller åtminstone idag, men den vill inte ge med sig.

Bortsett från träning har mycket annat hänt under veckan. Vi har bland annat vunnit budgivningen på en lägenhet i mysiga Bagaregården i Göteborg. Jag har inte känt till alla stadsdelar i staden tidigare, men vi fastnade för denna som ligger nära innerstan om än inte mitt i, nära det stora skogsområdet Delsjön med mängder av löpstigar, samt motionsanläggningen Skatås där det till och med brukar finnas längdspår på vintern. Känns som att vi kommer kunna trivas riktigt bra och kombinera jobb med träning och rekreation på ett smidigt sätt!

20140524-104547-38747380.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s