Vårruset i Malmö

Igår kväll sprang jag Vårruset i Malmö. Mest som en kul grej, men visst vill jag prestera bra när jag väl står på startlinjen. Kan inte undgå att bli laddad och fokuserad! Målet var under tjugo minuter och topp-tio placering.

Loppet löpte på riktigt bra tycker jag. Det kändes bra i kroppen, framför allt första halvan av loppet, trots att jag bara har sprungit ett tiotal pass och två intervallpass hittills denna våren. Värsta kilometern var den mellan 3 och 4, då började tröttheten komma och löpsteget blev betydligt tyngre.

Klarade målet med topp-tio placeringen genom att bli sexa och nästan 20 minuters gränsen, slutade på 20:12. Efteråt hade jag tillsammans med några andra tjejer picknick i Pildammsparken som belöning för slitet, mysigt att samlas och höra allas kämpahistorier. Mitt första deltagande i Vårruset och jag tror det blir fler, det var en riktigt rolig tävling!

20140506-081245.jpg

20140506-081253.jpg

20140506-081305.jpg

20140506-161423.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s