Rullskidsläger för alla – vid havet i Varberg

Den 13-15 juni anordnar jag tillsammans med min Vasaloppsåkande syster ett rullskidläger i Varberg med boende på Varbergs Kurort SPA. Jag vill påminna er om eventet som kommer bli en suverän kom-igång-helg, oavsett nivå.

Det blir träningspass med fokus på skidteknik, utövandes på rullskidor. Vi kör även löpning med stavar längs med havet. Ni får testa på olika rullskidsmodeller och lära er vad som skiljer rullskidåkning och längdskidåkning på snö. Detta i samarbete med med Rullskidcenter. Utöver träning och SPA så föreläser vi om träning och målsättningar samt diskuterar frågor som hur man får in träningen på ett lustfyllt sätt i vardagen. Alla är välkomna från nybörjare till mer erfarna längdskidåkare!

Har ni frågor så tveka inte att höra av er! För anmälan följ denna länk. Varmt välkomna!

20140505-095502.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s