Min blogg trappar ner

Tiden går snabbt, min mammaledighet börjar gå mot sitt slut. Bloggen har varit ett sätt för mig att dokumentera min mammaledighet, men också att få dela med mig av träningslära som jag har lärt mig under min tid som elitidrottare. Framöver kommer jag inte att skriva lika ofta som tidigare, men det kanske blir en del träningstips då och då. Ni får gärna höra av er om det är något ämne som ni önskar läsa mer om så delar jag med mig om mina tankar kring det.

Tidigare skrivna inlägg kan ni finna genom att använda sökfältet. Har bland annat skrivit om vallningstips, favoritställen för längdskidåkning, styrketräningsprogram, beskrivning av träningsintensiteter, skidgång, intervallträning och längdskidåkningsteknik.

Jag vill tacka er läsare som följt mig och hoppas att ni fortsätter att följa mig trots att frekvensen på inlägg kommer att minska. Ha en riktigt härlig vår så hörs vi längre fram!

20140310-092802.jpg

6 kommentarer på “Min blogg trappar ner

 1. Jättekul & intressant att läsa om allt som har med träning att göra!:) Hade varit skoj att vara med på ett rullskid- eller skidläger med dig som ledare i Sthlm! Lycka till på jobbet!

  1. Hej,

   Verkligen roligt att höra att du tycker det varit intressant! Inget rullskid- eller skidläger i Sthlmsregionen är planerat just nu, men kanske det blir framöver!

   Må så gott!
   Emelie

 2. Synd Emelie! Men fullt förståeligt. Du har verkligen haft intressanta och givande inlägg plus lite mer vardagliga som ju också behövs för en kul blogg 🙂 Hoppas på att se er alla tre snart igen, alltså Ellen var så sjukt söt, glad heeela tiden. Budda och Hobbe saknar henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s