Träningspaus

Idag har jag fyllt år 🙂 Pappa ringde och grattade mig imorse och sa att; när man blir äldre är det ju inte så roligt att fylla år längre. Men jag kände nästan tvärtom, det är så otroligt härligt med de där små och stora gratulationerna man får ändå, när man får känna sig lite uppvaktad!

Har inte varit så mycket träningsinspiration på bloggen på länge, eftersom jag inte tränat så mycket själv. Har känt mig lite seg sedan jag kom hem från Ryssland och inväntar att energin ska komma tillbaka innan jag drar igång. Jag tycker man ska ta det försiktigt med träning när kroppen inte känns hundra. Ser fram emot att snart köra igång träningen på gymmet och jobba upp överkroppsstyrkan igen! Det är alltid överkroppen som jag känner mig svagast i när jag inte tränat på ett tag.

Bilder från dagen, promenad i ett vårigt (men snårigt) Malmö, fikapaus, Ellen har skor på sig för första gången och restaurangbesök på Italienaren runt hörnet.

20140227-212404.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s