Pappabloggen: Sista dagarna i Österrike

Österrikevistelsen går mot sluttampen och med endast en dag kvar gäller det att passa på och njuta. Och njuter gör vi sannerligen, häromdagen kom ett rejält ”dump” vilket möjliggjort för puderåkning i bergen. Lägligt är också att mina föräldrar är tillbaka och backar upp barnpassningen.

Imorgon bitti gör jag och Ellen en uppvärmningtur med Norwegian Airlines 1,5h tillbaka till Sverige. Turen Salzburg-Copenhagen blir en enkel match jämfört med den långa resan till Sotji på söndag inkl passkontroller och byråkrati. Å andra sidan är jag inte speciellt orolig för oss, då jag märkt att man som ensam pappa hela tiden får hjälp och stöttning av framförallt det kvinnliga släktet så fort man ser någotsånär förvirrad ut (vilket jag kanske gör för jämnan).

För övrigt måste jag skriva att jag tycker Viasat gjort ett imponerande jobb med tv-produktionen under OS. Inte bara för att de tagit med Emelie utan också för att de visar på nytänk med seriösare inblickar (av bl.a. rysslandskännaren Malcolm Dixelius!), intressanta vinklar både inom och utom det rent idrottsliga samt en frisk satsning på nya spännande namn i rutan.

20140211-204834.jpgSer man ut såhär får man garanterat hjälp 🙂

20140211-205040.jpg

20140211-205053.jpg

20140211-205758.jpgDetta äter jag när inte Emme är med…

2 reaktioner till “Pappabloggen: Sista dagarna i Österrike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s