Pappabloggen

Då Emelie mer eller mindre brutalt lämnat mig och Ellen i Österrike (nåja, vi har det faktiskt ganska bra bland snötopparna) är det dags för mig att träda in i bloggen som gästskribent, åtminstone under de kommande dagarna. Sotji kommer med största sannolikhet att bjuda på fulla dagar för Emelie så det kan behövas lite stötting här på sajten. För att börja med familjelogistiken har vi löst det på följande sätt; jag och Ellen förlänger vår semester i Kaprun till ons, därefter åker vi hem för några dagars arbete och Emelies föräldrar stöttar upp med barnpassning hemma hos oss. Nästkommande söndag (16/2) flyger jag och Ellen mot Ryssland och en vecka senare åker vi hem i samma plan alla tre. Inte så komplicerat för att vara familjen Bengtsson-Öhrstig…

Häromdagen kom Emelies syster och man på besök för att åka lite skidor. De två senaste dagarna har dom varit uppe i backen medan jag passat Ellen. Jag har tidigare inte varit ensam med Ellen under någon längre tid och har redan märkt att det inte är alldeles busenkelt att hinna med så mkt annat än passning på dagarna. Till en början var min tanke att jag skulle hinna träna, läsa bok, kolla på OS och jobba några timmar en normaldag. Jag har dock insett att man får välja en eller två av dessa aktiviteter och trycka in dem så gott det går under dagen, gärna i samband med att flickebarnet sover…

Hursomhelst har vi haft två fina dagar och i sann blogganda lägger jag upp några bilder!

20140208-111332.jpgPå toppen får man svalka sig med en Radler.

20140208-111340.jpgBackträning uppför slalombacke.

20140208-111346.jpg

4 reaktioner till “Pappabloggen

  1. Underbar pappa-reflektion och så fina bilder! Tur att du har bra support av moster och morbror! Tor fixar allt…! Och Jennifer sprider glädje!! Sämre kan man ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s