Resan till Sochi

Nu har jag anlänt Sochi! Resan hit kändes spännande eftersom jag aldrig varit i Ryssland förut. Direkt när jag satte mig på planet från München till Moskva somnade jag och sov nästan hela den tretimmarslånga resan. Jag som brukar ha svårt att somna på flyg, är det mammalivet månne som sätter sina spår och man tar alla chanser man får att pausa lite? Som tur var vaknade jag innan inflygning mot Moskva och fick en liten blick över landskapet. Det var snötäckt, platt och vidsträckt och jag såg skog blandas av många förorter med mängder av småhus (såg små ut från luften iaf), staden Moskva såg jag tyvärr inte.

På flygplatsen kände man sig som ett skolbarn, där tog volontärer emot oss och det var bara att följa dem utan att själv behöva tänka, mot det anslutande flyget till Sochi.

När det bar av från Moskvas flygplats mot Sochi hoppades jag på att få se Moskva och det fick vi verkligen göra. Flyget tog ett helt varv runt den gigantiska staden, det var mäktigt.

Väl framme Sochi flög vi in så att vi såg alla arenor nere vid vattnet och man inte annat än fascineras av dem och allt annat som är uppbyggt.

Veckorna framöver blir ett äventyr för såväl alla atleter som för oss med uppdrag runt omkring tävlingarna, ska bli oerhört spännande! Som tävlande hade jag enbart fokus på tävlingen och kunde inte riktigt fånga OS-atmosfären, ska försöka få med mig den upplevelsen härifrån.

Saknaden efter min lilla tjej är stor redan från start, men jag får bita ihop och fokusera på min uppgift. Jag vet att hon har det hur bra som helst hos sin pappa!

20140207-080530.jpg

20140207-080515.jpgHär under breder Moskva ut sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s