Vasaloppstips i tidningen Topphälsa

Fick hem Topphälsa nr 2 i brevlådan igår. Där ger jag och Christer Skoog tips för nybörjare som ska åka något lopp under Vasaloppsveckan. Vasaloppet kan vara den målbild som ger dig motivation till att genomföra skidträningen. Loppet är i sig även en stor utmaning och barriärbrytare, då 9 mil är en lång distans att ta sig igenom. Hela Vasaloppsveckan är en häftig upplevelse, som en enorm skidfest! Men hur får man kroppen att orka hela vägen, vad ska man äta och hur ska man tänka?

20140115-220544.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s