Slut på myset

Det som till en början var så jobbigt, så jobbigt, då det gjorde så otroligt ont, blev efter ett tag de mysigaste stunderna tillsammans med Ellen, nämligen våra amningensstunder. Men nu är det snart slutammat. Hade planerat en nedtrappning under denna månad för att det inte skulle bli ett så abrupt slut för henne när jag är borta under OS-veckorna i februari. Nedtrappningen gav nog signal till min kropp att minska produktionen av mjölk, för den har minskat varje dag sedan dess. Vad häftig hela den här processen är, jag är väldigt imponerad över kroppen! Snart går vi över helt på mjölkersättning i kombination med grönsaks- och fruktpuréer och kanske lite gröt. Ellen har fått smaka på en hel del olika ”rätter” under sista veckorna och hon verkar gilla allt, brås ju på mor och far 🙂 Det positiva är att jag inte blir lika uppbunden vid mattiderna, men oj vad jag kommer att sakna våra mysstunder.

20131229-211804.jpgNumera ser det ut såhär.

2 reaktioner till “Slut på myset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s