Nyårsfirande på Granen

Nyårsafton blev en härlig kväll tillsammans vänner på det mysiga lodgeliknande hotellet Granen. Där bjöds det på nyårsmiddag med riktigt god mat och dryck. Har firat påsk där tidigare och det är alltid trevligt uppstyrt och en mysig familjär känsla på stället.

Innan kvällen funderade vi på hur vi skulle lösa Ellens nattning då hon skulle vara med oss. Det löste sig väldigt bra! Har fått en baby watch från en vän som jobbar med produkten Nabby. Normalt sätt har vi inte använt oss baby watch, men en sådan här kväll var den perfekt. Vi fick ett eget litet rum till Ellen i närheten av festlokalen. Där nattade vi henne i sin vagn och hängde upp Nabby vid sidan av. Den kopplades till min iPhone via en app som varnade oss så fort ljud var över en viss nivå. Eftersom jag, i likhet med många andra mammor, är lite känslig för sådana här situationer, så ställde vi in känsligheten extra högt. Så fort Ellen vred på sig så pep den till och vi gick in för att kolla till henne, men hon sov hela tiden mycket gott. Vi hade nog kunnat vrida ner känslighetsnivån. Det finns fler finesser med Nabby att enkelt köpa till via appen, så som att den kan säga ifrån om det är för varmt/kallt i bädden, eller att man kan prata till sitt barn och då den går via Bluetooth så blir det inga störningar. Vi fick en ”egen” kväll även om hon var nära!

20140101-124352.jpg

20140101-124422.jpgNabby i storleksjämförelse med vårt strutsägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s