Längdskidboom

Dagar utan planer är sköna. Idag bestämde vi oss för att bara strosa runt i Åre by och ta det som det kommer. Det är fullt med folk i lilla Åre, många vill fira nyår här. Man skulle kunna slå sig ner på torget och bara titta på folk. Nu gjorde vi inte det utan drog oss bort mot Åre Bageri för att fika med några vänner. De hade åkt längd uppe i Björnen idag och det hade varit så mycket folk vid längdspåret att de knappt kunde parkera bilen. Vilken längdskidboom det har blivit! Tänk för bara tio år sedan, då kunde jag vara ensam på parkeringen och ute i längdspåren. Det var alltid en överraskning när man kom till spåret om det skulle vara spårat eller inte och det kändes som att man hade tur om det var det. Istället blev man van vid att pulsera runt i dåligt preparerade spår och tyckte nästan det var charmigt. Nu är det andra tider och imorgon ska vi också upp och trängas i Björnen 🙂

20131230-162708.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s