Den berömda väggen

Idag gick jag in i väggen redan innan vi gav oss ut på längdskidturen, kändes det som i alla fall. Otroligt seg i kroppen och ända upp i knoppen, måste nog fylla på med mer energi. Några dagars skidträning börjar ta ut sin rätt! Har dessutom träningsvärk i triceps och övre delen av ryggen. Även om man kört stakträning på SkiErg så är verklighetens längdträning något annat för armarna. Stakning upp och ner, i kurvig terräng och på ojämnt underlag, diagonalt likaså och dessutom släpper fästet då och då. Jag jämförde det med att köra raka situps på matta mot att köra situps på stor boll som rör sig under, då får man en helt annan träningsvärk.

20131227-133429.jpg

20131227-133422.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s