Mitt nya familjesmycke

Jag ser verkligen fram emot mitt OS-äventyr i februari, men samtidigt så våndas jag lite också. För er som inte känner till det så ska jag vara en av Viasats längdskidexperter och kommentera längdskidtävlingarna. Även om jag sedan tidigare år är van att vara ute på äventyr så är det annorlunda denna gången, nu när jag har familj. I två veckor är jag själv i Ryssland utan dem, men sista veckan kommer de dit! Har funnit ett sätt att ändå ha dem nära mig under hela resan, nämligen genom att bära ett familjesmycke. Smycket är skapat av Emma Israelsson och på den ena berlocken står det Daniel och på den andra står det Ellen.

20131218-151225.jpg

20131218-151242.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s