Babyboom i idrottssverige

Vilket mammaår det blev för några idrottstjejer i Sverige! De som är med på bilden är nästan mina egna idrottsidoler och verkligen supermeriterade, men vi har åtminstone en VM-medalj gemsamt. Och numera har vi även en annan sak gemensamt, nämligen att vi alla blev mamma för första gången 2013!

Idag gick också Moa Hjelmer ut och berättade att hon är gravid och ska bli mamma 2014. Sedan tidigare har Jenny Kallur berättar att hon ska bli mamma i januari. Så år 2014 kanske det blir ytterligare en babyboom av förstföderskor i idrottssverige. Grattis och lycka till Moa och Jenny!

20131127-111122.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s