Stockholm tur-och-retur

Första gången på resande fot utan Ellen, en jobbresa till Stockholm. Det känns i magen, ungefär som att jag är nervös för någonting. Troligtvis en blandning av spänning av att vara iväg på egen hand blandat med saknad. Vissa av er kanske känner igen denna känsla, men för mig är den ny i detta sammanhang.

Nu är hon i mycket goda händer så jag behöver inte oroa mig. Farmor är nere och tar hand om henne medan Daniel jobbar. Vi har tur att ha bra stöttning kring oss vilket kommer hjälpa oss att få ihop pusslet även framgent.

Lika bra att jag börjar vänja mig. I februari kommer jag vara på jobb vid OS i Sotji utan min familj i två veckors tid. Glädjande nog kommer de till Ryssland den sista veckan!

20131210-084720.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s