Julklapp till längdskidfantasten

Min Boråskompis Erik Wickström som har en av Sveriges största träningsbloggar (som min sambo är ett fan av), har skrivit en bok om längdskidåkning. Den innehåller bland annat träningstips och utrustningstips för såväl nybörjare som erfarna längdskidåkare.

Personligen är jag särskilt nyfiken på intervjuerna med vitt spridda skidprofiler såsom Thomas Wassberg som jag lärde känna på TV-programmet Mästarnas Mästare och som är en riktigt trevlig man. Björn Lind, min landslagskompis berättar om vad som gjorde honom så stark på OS 2006. För oss som tränade med honom så var det ingen skräll att han skulle lyckas på OS då han var stark hela året, men vad var det för detaljer som ledde till den utvecklingen? Min nyvunna träningskompis Fia Jobs är också intervjuad i boken. Hon har börjat träna stenhårt på senare år, vad driver henne till att satsa så hårt nu? Kanske får vi svaret i Eriks bok!

”Längdskidåkning för dig”, finns att köpa HÄR.

20131203-152632.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s