Löpning som meditation

Intervaller och styrketräning i all ära, men vad går upp mot en lugn och behaglig löptur. Ibland tillsammans med min sambo, ibland tillsammans med pappa, syrran eller någon vän.

I familjen har vi det som lite av en tradition när vi ses. ”Du tar väl med dig löpkläderna?” Alla följer med och vi tar det riktigt lugnt och snackar en massa.

Eller en tur alldeles ensam. Då brukar det komma upp en mängd bra tankar, även om det känns som att man inte tänker på någonting särskilt alls. Har aldrig musik på mig på denna typ av pass, då en ensam lugn löptur är som meditation för sinnet.

20131202-121304.jpg

6 kommentarer på “Löpning som meditation

 1. Det är verkligen befriande att bara sticka ut & springa själv ibland & rensa tankar! Inspirerande blogg som jag precis börjat följa!

   1. Tekniktips & olika träningsupplägg så som olika intervallpass är kul att läsa om!

 2. Hej Emelie! Har du åkt något i Engelberg? Är så otroligt sugen på att besöka det, hittade ett hotell som heter Hoheneck. Har du bott där och kan rekommendera det? Kram!

  1. Hej Frida,
   Ursäkta sent svar. Jag har varit i Engelberg på sommaren och vandrat, kan verkligen rekommenderas! Har inte varit där på vintern tyvärr. Varma hälsningar,
   /Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s