Längtan till snön

Denna period av året så är längtan till snön stor! Tidigare, när skidåkning var mitt yrke och jag åkte skidor i stort sett varje dag, så förstod jag inte riktigt dem som sa att vintrarna var så mörka och långa. Jag var alltid ute i dagsljuset och körde mitt i ljusaste snön och kände inte av mörkret på samma sätt. Nu förstår jag precis och det är tufft att det är mörkt såväl när man beger sig till jobbet som när man går hemåt igen. Nu när jag är mammaledig så försöker jag vara utomhus en stund varje dag för att ta del av dagsljuset, jag tror det är superviktigt. På jobbet i Stockholm så brukade jag tänka att jag skulle prioritera en promenad eller en löptur på lunchen, men det blev sällan av. Ska försöka att lägga tillbaka det på priolistan och det tycker jag att ni också ska göra!

Tänker tillbaks på några skidäventyr från ifjol då vi var i Vemdalen och Österrike, se bilderna nedan.

Nu ser jag fram emot kommande vinter som innehåller bland annat skidresor till Vemdalen och Österrike igen och i februari blir det skidåkning i Ryssland!

20131127-113706.jpgHärliga minnen från Kaprun i vintras, med en liten bebis i magen tog jag det lugnt i backen

20131127-120024.jpgFick istället agera fotograf

20131127-120008.jpgBild från Vemdalen där vi brukar fira jul

20131127-120037.jpgVarvar längdskidåkning med utförsåkning

2 kommentarer på “Längtan till snön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s