Barnvagnsdjungeln

Att välja barnvagn var en liten djungel. Jag googlade och hörde mig för bland vänner, men tyckte det var svårt ändå. Tänkte därför berätta om mitt val av barnvagn, eftersom jag är så nöjd med den.

Vi föll för svensktillverkade Emmaljunga som produceras i det Småländska samhället med samma namn. I deras fabrik jobbar de stenhårt med kvalitetskontroller och miljöförbättringar och det ger ett extra plus i kanten.

Vår Emmaljungavagn City Cross är nu körd många mil, över bohuslänska klippor, skånska sandstränder, gräs och grus och såklart även på shoppingrundor inne i stan. Jag tycker att vagnen fungerar överallt och det har inte blivit en enda defekt på den under 4 månaders körtid.

Vad jag gillar med den:
– Att den dämpar och rullar bra på alla underlag
– Att den har fasta hjul, även fram. Det gör den väldigt stabil på alla underlag och den går rakt fram även om man inte håller i handtaget. De med små svängbara hjul verkar ha en tendens att svänga åt sidan om man släpper den för en sekund
– Att den är så mjuk och mysig inuti. Det känns som att Ellen har ett riktigt litet ”bo” därinne och att hon verkligen trivs i vagnen

Skadar inte heller att det var den enda vagnen som fick godkänt i Testfaktas barnvagnstest.

20131126-173121.jpg

20131126-173137.jpg

20131126-173150.jpg

20131126-173205.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s