Vinterlöpning

Syrran har ett par, mina träningskompisar har, skidlandslaget har tidigare använt dem – jag har också länge velat ha ett par IceBugs.

Så idag slog jag till och köpte ett par på Runners Store här i Malmö. Jag har i och för sig aldrig varit rädd för att springa i vanliga löpskor när det är vinterväglag, kan inte minnas att jag någonsin halkat omkull. Men med dessa kanske jag letar mig ännu längre ifrån vägarna under vintertid, ut på isig och halkig mark. Det ser jag fram emot, vintern jag är redo!

20131125-141037.jpgÄn så länge ingen vinter i Malmö

20131125-162016.jpgIceBugs, latte och pepparkaksmuffin, vilken vintermix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s