Dagens raketer

Starkt lopp av Tiio Söderhielm, dagens raket i Bruksvallsloppet! Imponerad av hans körning över 15 km fristil, man såg hur han höll ihop tekniken och orkade trycka på hela vägen. Kan det vara pappa Lorentz som slipat till vinnarskidorna, han är nämligen SOK:s skidslipare och en av de som slipar till landslaget. Som en parentes slipade han mina skidor när jag vann Tjejvasan.

I damklassen slog Charlotte Kalla till med ett strålande lopp igen. Hon har fördelat om träningen i år genom att släppa upp tidigare, alltså träna mindre närmre inpå säsongen. Det syns i hennes åkning att hon är fräsch i kroppen.

För resultat i Bruksvallsloppet, se här.

20131123-135547.jpg

20131123-123924.jpg

20131123-134227.jpgMed Lorentz-stämpel på skidorna, Foto: Ulf Palm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s