Babysim

Varje vecka går vi på babysim på RundoSund här i Malmö. Jag tyckte det lät så mysigt så vi anmälde oss till en sådan kurs, med start när Ellen var 3 månader. Jag såg framför mig hur bebisarna simmade runt på egen hand i vattnet. Riktigt så är det inte, man håller en hand under dem när de ”simmar” eller snarare flyter på rygg eller på mage. Roligt är det i alla fall och jag tror det är bra att de vänjer sig vid att vara i vatten. Denna veckan var det några ”dykningar”, vilket inte heller är riktigt som det låter, men de får vara någon sekund under vatten. Ellen verkar tycka om babysimning, men några av gångerna är hon mest intresserad av att äta på sin hand istället för att simma. Bilderna är tagna med en GoPro kamera, visst blir det roliga bilder!

20131120-081220.jpg

20131120-081230.jpg

20131120-081434.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s