SkiErg

En helg i Bohuslän, det är så otroligt skönt att komma ut på landet. Igår när vi kom hit drog vi på oss träningskläderna direkt. Även om man inte tränar är det helt ok att gå runt så på landet, visst är det skönt! Och då syftar jag inte på citytrenden att gå runt i snygga löpartights hela dagen 🙂

Vi passade på att ta en sväng till gymmet, nu när vi hade barnvakt. Testare SkiErg för första gången, vilken bra träning! Det kändes rejält i magen, vilket är en väldigt viktig muskel att få med i stakningen, men som kan vara svårt att få till. Körde tre stycken 1000m, det kändes fullt tillräckligt denna gången.

20131115-175416.jpg

20131115-175426.jpgTräningskläder hela eftermiddagen är helt ok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s