Ellen Naima Viola

Idag döptes vår dotter och det blev en fin dag tillsammans med våra närmsta. Naima och Viola är släktnamn från var sin sida av släkten, känns bra att föra dem vidare. Vackra låtar sjöngs, musik hör alltid till högtidsstunder tycker jag. Efter noga övervägande valde vi allsång till de traditionella psalmerna Tryggare kan ingen vara och Du vet väl om att du är värdefull. Det är roligt när alla känner igen dem och kan sjunga med. Min syster och hennes dotter på sju år överraskade oss med att sjunga duett till en fantastiskt fin sång som heter Välkommen hem (Sonja Aldén). Jag själv sjöng Prinsessan Ellen (som egentligen heter Prins Noel, Linn Maria). Båda sångerna kan jag verkligen rekommendera till dop, de är så fina. Det blev också en dag där vi fick umgås tillsammans i den Bohuslänska skärgården.

20131116-225544.jpg

20131116-225556.jpg

20131116-225606.jpg

2 kommentarer på “Ellen Naima Viola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s