Lattemorsor

Direkt när jag blev gravid så tappade jag suget efter kaffe. Nu är inte jag någon stor kaffedrickare, snarare tedrickare, varje morgon och kväll dricker jag en stor kopp te med honung i. Kaffe drack jag på jobbet och när jag var på fik. Det var ändå märkligt att jag inte tyckte om kaffe längre, smaken passade mig inte. När jag fått barn så fortsatte det, smaken för en kopp kaffe var som bortblåst. Efter någon månad var den tillbaka och nu har jag blivit en lattemorsa som är sugen på latte varje dag! Idag träffades föräldragruppen eller snarare jag och Linn, då de andra hade förhinder. Vi gick mot favoritfiket, nybyggda Waynes där det är supermysigt – och plats för våra barnvagnar!

20131114-001838.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s