Kvällslöpning

Igår kväll kom jag iväg på en kvällstur alldeles själv, kändes lite lyxigt då jag oftast springer med vagn. Drog mig direkt ner mot stranden och följde den bortåt. Inga lampor, men sanden lyste upp så man såg bra ändå. Jag har alltid undrat varför alla håller sig kring cykelbanor och elljusspår när de springer, när det är så mycket härligare att springa fritt i naturen. När jag var liten sprang ofta jag och pappa ”följa John” i Ymerskogen i Borås, där vi försökte hinta varandra genom att köra slalom mellan träd, stock och sten.

20131113-091302.jpg

En kommentar på “Kvällslöpning

  1. Vilket flyt du har nu:) Puss

    Skickat frn min iPhone

    13 nov 2013 kl. 09:16 skrev ”Emelie hrstig” <comment-reply@wordpress.com>:

    Emelie hrstig posted: ”Igr kvll kom jag ivg p en kvllstur alldeles sjlv, kndes lite lyxigt d jag oftast springer med vagn. Drog mig direkt ner mot stranden och fljde den bortt. Inga lampor, men sanden lyste upp s man sg bra nd. Jag har alltid undrat varfr alla h”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s