Palsternackspuré

På måndag fyller Ellen fyra månader och då får hon smaka på lite mat, ska bli kul att se hennes min när hon känner något annat än mjölk i munnen. Köpte en palsternacka igår i affären, tänkte testa att göra lite puré på den. Mmm, gott 🙂 Hon behöver då komma upp i vår sitthöjd så att hon får vara med mer när vi äter. Har fallit för stolen som funnits med i många år, Stokkes Tripp Trapp. Min snälla mamma sa att det kunde bli en tidig julklapp till Ellen, hon kommer ändå inte förstå sig på roligare julklappar i år. Visst är denna turkosa fin och kanske tyget med katter på, katter som vi tycker om så mycket!

20131112-170553.jpg

20131112-170606.jpg

3 kommentarer på “Palsternackspuré

 1. Har du fått å testat stolen än? Funderar själv på Babydan Danstolen som också är en växa-med stol. Det är inte billigt med två troll kan jag säga så det blir nog billigare i längden att satsa på något sånt istället för en som fungerar i 1-2 år. Och så behöver man ju något som fungerar i praktiken också med båda plats och matning.

  1. Stolen fungerar jättebra! Vi får dock ha två gosedjur på sidorna som stöd. Ja du, två av allt är kostsamt det förstår jag. Kollade på Blocket och där fanns de till bättre pris, kanske kan måla om för att fräscha upp? Kram

   1. Har ju knappt tid att äta själv, så att måla något… 😛
    Och så vill jag ju ha två exakt lika, och det känns mest besvär att hålla på att leta och sen åka och hämta på olika ställen. I slutändan har det nog inte blivit mycket billigare ändå känns det som. 🙂
    Tjänar väl förhoppningsvis in lite när dom blir äldre och kan leka med samma saker 🙂 Men det är ju alltid sånt man måste ha två av… matstolar, cyklar, bilstolar etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s