Trött, tröttare, tröttast

Benen känns tunga uppför trappan mot frukosten. Nu har jag kört slut på dem efter en vecka med cykling och löpning varje dag. Känner så väl igen känslan, så här kändes det varje dag på våra träningsläger med längdlandslaget eller när jag var på cykelläger. Kroppen bryts ner, känns tung och matt, för att återhämtas och bli starkare. Fantastiskt att det fungerar så! Jag kan ge varma rekommendationer till Topphälsas resor, det känns som att alla är trötta precis som jag, men samtidigt sprudlar vi av energi i sinnet, att plocka med hemåt! Veckan har gett inspiration, många skratt och nya bekantskaper har funnits! Bild på hela gänget och en på mig och Pamela, hon är en inspirerande och positiv människa, att tänka på de dagar man gnäller för det lilla. Sista bilden är på mig och lillan, som tar power nap i skuggan inför gårdagens tävling.

20131110-053916.jpg

20131110-053933.jpg

20131110-054156.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s