Topploppet

Snackade om kickstart i början av träningslägret, vilket också blev lite av sista passets signum. Efter ett 2h cykelpass under förmiddagen var det dags för det avslutande Topploppet, Topphälsas återkommande tävling som brukar hållas i Stockholm och på vissa av deras läger. Då både jag och Daniel ville springa var vi tvungna att lämna bort lillan under loppet. Tävlingsladdad som man alltid är och lite förvirrad – har hört att man kan bli det av att amma – lyckades jag glömma av hennes mat-och-sov-klocka. Några minuter innan start började hon skrika som en tok efter mat. Som mamma fick jag smått panik och kunde inget annat göra än att sätta mig ner och amma samtidigt som Daniel gjorde sitt bästa för att fördröja starten 🙂 Efter mycket stress och dåligt samvete hann jag dock till start och loppet löptes som planerat. För min del blev det en tid på ganska exakt tjugo min på de relativt kuperade fem kilometrarna, fullt godkänt och en kul avslutning på lägret! Tack snälla Therese på Röhnisch och Lofsan för barnvakt! På bilden ser vi ettan, tvåan och trean i damklassen.

20131109-190615.jpg

20131109-190606.jpg

20131109-190637.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s