Cykeltur med kantvind

Återigen en dag med en stor grupp på cykelträningen. Sex tjejer som är nybörjare på landsvägscykling, en kille som är erfaren cyklist, Christer Skog som leder passen tillsammans med mig och så jag. Det var blåsigt idag, vi började på flacken och fick där känna på utmaning direkt i och med kantvindarna. Efter ca en mils körning gick vinden emot oss och då testade vi lagtempokörning. Det gick jättebra och alla fick känna på att ligga lätt på rulle samtidigt som de i front sliter i vinden. Denna dag tog vi bergsbestigningen mot fyren i slutet av passet. Jag imponeras återigen över kämparglöden och modet i att våga testa på nytt! På bilderna ser ni dagens kaffepaus, samt cykelpose av Topphälsas chefredaktör Pamela tillsammans med marknadschef Lena.

20131108-130954.jpg

20131108-130944.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s