Bergsbestigning

Vi var ett stort gäng cyklister som gav oss ut på förmiddagen idag. Det som var extra roligt var att för alla utom två stycken var detta första gången de satt på en landsvägscykel. Vi startade därför med att gå igenom grunderna, bland annat hur växlarna fungerar och hur man kör i klunga. Sedan började vi med bergsbestigning, upp till en fyr som ligger några kilometer från Playitas. Backen är bitvis väldigt brant och jag är så lycklig över att alla kämpade så väl och tog sig upp! Fortsatte därefter ut mot flackare terräng, där några testade på hur det känns att ligga i suget bakom i lite lagtempokörning.

20131106-131903.jpg

20131106-131920.jpg

2 kommentarer på “Bergsbestigning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s