Resa med bebis

Det har fungerat förvånansvärt bra hittills under resan med vår bebis. Vi tog tåg Malmö-Köpenhamn redan halv sex söndag morgon. Piggast av oss alla var vår dotter. Flyget på fem timmar gick hur bra som helst, då hon mestadels låg i sin Babynest i vårt knä. Där känner hon sig hemma och det är lätt att placera den i knät. Vi fick till och med tillfälle att läsa våra böcker båda två. Hon sover även i den här på hotellet, ilagd i resesängen, där får hon också samma känsla som hemma. Vi har med babyskyddet som hon sitter i på kvällen när vi äter middag. Hon får vara med, men samtidigt komma ner i varv inför natten. Tips som jag har är alltså att flyga på förmiddagen, då i a f vår lilla är som enklast. Prylar som har fungerat super är Babynest, babyskydd och någon form av bärsele (samt vagn såklart).

20131105-160203.jpg

2 kommentarer på “Resa med bebis

    1. Trist såklart, men du skulle väl kunna ta med dig syrran din på en tripp, eller ta tåget ner till Bohuslän och hälsa på oss på sommaren! Inte utomlands, men ändå väldigt fint där. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s